UNIK utveckling

Referat: IFK Uppsala - UNIK utveckling

Första vinsten!
En trög start som till slut blev en härlig röd-blå dag!
I början av matchen spelade lagen jämt och det var IFK Uppsala som gjorde det första målet efter 17 minuter. I 20e minuten fick UNIK en straff sedan Erik blivit neddragen efter en fin uppåkning. Straffen satte Christian till 1-1. I 28e minuten återtog IFK ledningen till 2-1. I 29e minuten var det IFK Uppsalas tur att få en straff som sköts över. UNIK kvitterade till 2-2 på en hörna i 38e minuten genom Markus och det var även halvtidsresultatet.
I halvtid pratade vi om att pressa IFK högre upp och spela med snabbare bollsläpp. Detta gav resultat direkt i andra halvlek då Erik gav oss ledningen med 2-3 efter endast 15 sekunder efter vi pressat IFK försvaret direkt efter avslag. Sedan fortsatte vi med samma press och vi tvingade IFK till stressade passningar som gav oss möjligheter framåt. Efter 22 minuter ökade samme Erik på till 2-4 och i 24e satte Emil 2-5 på en härlig passning från Christian. IFKs spelarnas ork började tryta och 34e minuten snodde Max bollen på en IFK hörna och åkte på egen hand över hela planen innan han rundade målvakten och satte 2-6. I 39e gjorde Anton 2-7 och i 42e gjorde Emil sitt andra mål mål. Med härlig skridskoåkning och fart avslutade Jonas och fastställde slutresultatet till 2-9.

Laget: Alex (MV), Jonas, Anton, Jocke, Erik P, Johan, Emil, Markus, Christian, Sverre, Max, Donna och Tobias.

Målskyttar: Erik P och Emil 2 var, Markus, Max, Anton, Christian och Jonas 1 var

Vad tar vi med oss till nästa match?
* Skridskoåkningen! Vi är snabbare och rappare än våra motståndare, det gäller bara att utnyttja det!
* Andra halvlek! Vi vann den idag med med 7-0!

fre 11 feb 2011, 19:15 UNIK utveckling - IFK Uppsala 6 - 2